.

BÖNGÉSSZÉTEK ÁT A JOGI NYILATKOZATOT

BÖNGÉSSZÉTEK ÁT A JOGI NYILATKOZATOT

JOGI NYILATKOZAT

JOGI NYILATKOZAT

Jelen Nyilatkozat kötelezi Önt.

JOGI NYILATKOZAT

JOGI NYILATKOZAT

A webhely megnyitásával Ön elfogadja, hogy a jelen Nyilatkozat kötelezi Önt. Ha nem ért egyet a Nyilatkozatban foglaltakkal, ne használja a webhelyet! Kérjük, hogy a webhely használata előtt olvassa el figyelmesen ezt a Jogi Nyilatkozatot (továbbiakban: Nyilatkozat). Jelen webhelyet Iszlai Ágnes kezeli.

Szolgáltató adatai: Leányvirág Vendégház – Üzemeltető: Iszlai Ágnes

Székhely: 2000 Szentendre, Bükköspart 68B

Szolgáltatás címe: 2016 Leányfalu, Mátyás király u 66. Tel: +36302414050

Weboldal: www.leanyvirag.hu

E-mail: kapcsolat@leanyvirag.hu

NTAK regisztrációs szám: EG19019449

A Jogi Nyilatkozat szabályozza a webhely és a rajta szereplő valamennyi anyag Ön általi használatát.

A Szolgáltató weboldalán elérhető szolgáltatások használatával a Felhasználó elfogadja a lentebb felsorolt feltételeket.

A Szolgáltató minden ésszerű erőfeszítést megtett annak biztosítására, hogy a weboldalon közölt minden információ pontos legyen a feltöltése időpontjában. Ennek ellenére a Szolgáltató sem kifejezetten, sem ráutaló módon nem vállal felelősséget, illetve szavatosságot a weboldalon keresztül nyújtott információkért, és fenntartja a jogot arra, hogy értesítés nélkül azon bármikor változtatásokat és javításokat hajtson végre, illetve a weboldalt vagy az azon közölt információkat részben vagy egészben megszüntesse.

A Szolgáltató nem vállal felelősséget a weboldalon előforduló semmilyen pontatlanságért vagy hiányosságért. Az ajánlatok jogilag nem kötelező érvényűek, és semmilyen formában nem jelentenek kötelezettséget a  Szolgáltató számára. A weboldalon található információkon alapuló  bármilyen döntés a Felhasználó saját felelőssége. A Szolgáltató nem vállal felelősséget a weboldalhoz, illetve az ott található bármilyen információhoz való hozzáférésből, illetve annak elmaradásából vagy ezek felhasználásából származó semmiféle veszteségért vagy kárért.

A Szolgáltató nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, amelyekhez a Szolgáltató weboldala kapcsolódik, vagy amelyekre a weboldal hivatkozik.

A Szolgáltató nem garantálja, hogy a weboldalhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A Szolgáltató nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldal használatából, annak használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információ továbbítás és késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy máshasonló okból származnak.

A Szolgáltató – a vevői, partnerei és egyéb ügyfelei személyére, adataira, a fennálló üzleti kapcsolataira vonatkozó valamennyi információt üzleti titokként kezeli. Az üzleti titokként történő kezelés alól csak az érintett adatszolgáltató adhat felmentést. A Szolgáltató az interneten keresztül hozzá eljuttatott valamennyi adatot ugyanolyan védelemmel kezeli, mintha azokat egyéb úton bocsátották volna rendelkezésére.

Ha bármilyen kérdése vagy panasza lenne webhelyünkkel kapcsolatban, forduljon hozzánk a fent megadott elérhetőségeinken.

 

SZERZŐI JOG

A Szolgáltató weboldala, az azon található minden képi, hang és szöveges tartalom és azok elrendezése, különösen nevek, logók, illetve grafikák, tájékoztatók és egyéb információs anyagok szerzői jogi oltalom alatt állnak. A weboldal tartalma egészének, vagy részeinek bármilyen formában felhasználása különösen reprodukálása, átruházása, terjesztése, átdolgozása, vagy tárolása, a személyes használaton túl kizárólag a Szolgáltató kifejezett erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.

A weboldal teljes tartalma a Szolgáltató tulajdona, illetve rendelkezése alatt áll. A weboldal tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Amennyiben a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény másként nem rendelkezik, a weboldal egyetlen része sem másolható vagy publikálható a Szolgáltató előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül.

A weboldal a látogatóknak nyújtott szolgáltatás. A Szolgáltató fenntartja a jogot a weboldal tartalmának indoklás és értesítés nélküli bármely időpontban történő módosítására vagy kiegészítésére.

A Szolgáltató fentiekben részletezett feltételeitől eltérő vagy azokat sértő weboldal-használat szerzői jogi, polgári jogi és büntetőjogi következményekkel járhat. A Szolgáltató minden tudomására jutott jogsértéssel szemben fellép.

Amennyiben a hatályos jogszabályok szerint a jogi nyilatkozat bármely feltétele érvénytelennek minősülne, az nem érinti a többi feltétel érvényességét.

Javasoljuk, hogy nézd meg, milyen módon kezeljük a cookie-kat.