.

TALÁLJATOK MEG A KÉRDÉSEITEKRE A VÁLASZOKAT A GYIK-BEN

TALÁLJATOK MEG A KÉRDÉSEITEKRE A VÁLASZOKAT A GYIK-BEN

A GYIK rengeteg kérdésedet megválaszolja.

A GYIK RENGETEG KÉRDÉSEDET MEGVÁLASZOLJA

A GYIK RENGETEG KÉRDÉSEDET MEGVÁLASZOLJA

Hány főre alkalmas a vendégház?

A Leányvirág Vendégház maximum 4 fő befogadására alkalmas. Ez azt jelenti, hogy a hálószobában egy franciaágyat találsz 2 fő számára, a nappaliban egy kinyitható kanapét 160x200cm-es méretben 2 fő számára. A házba jöhettek egyedül, vagy párban vagy akár 4-en is.

Kisbabával, gyerekekkel is jöhetünk? Ez egy családbarát szállás?

A szállás gyerekbarát, kisbabák részére kinyitható utazó ágyat és fürdetőkádat tudunk biztosítani. Gyerekes családok körében nagyon népszerű a közeli termálstrand, ahol nyáron pici babával is remekül szórakozhattok.

Mi a szállás elfoglalásának és elhagyásának a menete?

A szállás 15 órától foglalható el és a távozás napján 11 óráig szükséges azt elhagyni.

Hogyan közelíthetjük meg a vendégházat?

Kérjük a GPS rendszerekbe a Leányvirág Vendégházat üssétek be, ne az utcacímet, mivel a házszámok az utcában nem sorban vannak. A ház elérhető autóval, Volán busszal, kerékpárral, de akár hajóval is.

Van ellátás a Leányvirág Vendégházban?

A Vendégház konyhája minden szükséges eszközzel fel van szerelve az önellátáshoz. Ezen felül a vendégházban alap fűszerek, kávé, kávétejszín, cukor, tea, olaj, grillezéshez faszén, a konyhában edények, tányérok stb. megtalálhatóak. Azaz minden adott egy romantikus közös főzéshez, vagy grillezéshez. A Gasztronómia oldalunkon megtalálod azokat az éttermeket amelyek vállalnak házhozszállítást, illetve felvesznek elvitelre rendelést.

Milyen egyéb felszerelések találhatóak még a vendégházban? Kell hoznunk törölközőt vagy ágyneműt?

Nem kell, csak ha ragaszkodtok az otthoni kispárnátokhoz. A vendégházban találtok hajszárítót, fejenként 1 nagy és 1 kisméretű törölközőt, kézmosót, a konyhában mosogatószert, mosogatógépet, konyharuhát, így ezeket nem szükséges bepakolnotok.

Rossz idő esetében mit tudunk a házban csinálni? Wifi van?

Rossz idő esetén sem fogtok nálunk unatkozni, ebben biztosak vagyunk! A házikóban találtok TV-t Netflix eléréssel, korlátlan WIFI használatát, illetve társasjátékokat, sok könyvet. 

Télen is alkalmas a házikó vendégek fogadására? Van fűtés?

Igen, van fűtés a vendégházban, így az év bármely szakszában jöhettek! A Leányvirág Vendégházban inverteres hűtő-fűtő klímaberendezés működik. A hűtési, vagy fűtési lehetőséget a napi középhőmérsékletnek megfelelően mi állítjuk át. A klíma az ablakok, ajtók nyitva tartott állapotában automatikusan kikapcsol, kérlek ne próbáljátok nyitott ablaknál azt bekapcsolni.

Vannak állatok? Szúnyog sok van?

Ne feledjétek, a Leányvirág Vendégház egy erdő széli házikó, ahol karnyújtásnyira élvezhetitek a természet közelségét, a teraszon üldögélve csodálhatjátok a fákon ugráló mókusokat. A természet közelsége azonban azzal jár, hogy vannak bogarak, rovarok, hangyák, évszaknak és tájegységnek megfelelően különféle állatok, amelyek ugyan nem veszélyesek, de városi szemmel talán nem mindennaposak. A vendégházban a nyílászárók szúnyoghálóval védettek. Ennek ellenére kérjük, számoljatok vele, hogy a természet közelsége időnként apróbb kellemetlenséggel járhat (megcsípnek a szúnyogok, hangosabban énekelnek a madarak, ételszagra jönnek a darazsak, stb.)

Közösségi média felületek

Ha szívesen osztanátok meg tartalmakat a közösségi média felületeken rólunk itt, megköszönjük!