.

AJÁNDÉKOZZATOK EGY ROMANTIKUS HÉTVÉGÉT!

AJÁNDÉKOZZATOK EGY ROMANTIKUS HÉTVÉGÉT!

AJÁNDÉKOZÁS

AJÁNDÉKOZÁS

Meglepetést keresel születésnapra vagy fontos évfordulóra? Lepd meg szeretteidet egy ajándékutalvánnyal! Ajándékozz egy romantikus hétvégét!

Ajándékozz egy romantikus hétvégét!
Ajándékozz egy romantikus hétvégét!

Miért jó az ajándékutalvány?

Ki ne örülne egy romantikus, hétvégi kiruccanásnak? Nem kell előre tudnod, hogy mikor kap a párod szabadságot, vagy a szeretteid mikor tudnak eljönni hozzánk. Elég később foglalni. Kiemelt időszakokra is felhasználható az utalvány (értékegyeztetéssel) Fizethetsz SZÉP kártyával (OTP, vagy MKB) vagy utalással.

A Leányvirág Vendégház kiváló helyszín eljegyzésre, házassági évfordulóra, nászútra, vagy csak egy hétvégi romantikázásra.

 

Fizetési és postázási feltételek

Az ajándékutalványt alaphelyzetben péntek-szombat éjszakára 2 főre tudod megvásárolni 2 fő részére 68.000Ft értékben. Amennyiben tudod, hogy biztosan máshogy, máskor, vagy más konstrukcióban szeretné az ajándékozott felhasználni az utalványt, természetesen ettől eltérő összegben is vásárolható utalvány (a foglalási feltételeknek megfelelően).  Az ajándékutalványt a fizetés beérkezése után PDF formátumban küldjük el, amit kinyomtathatsz és odaadhatsz az ajándékozottnak.

A kártya lejárati ideje a vásárlástól számított egy év, szabad helyek függvényében bármikor felhasználható (értékegyeztetéssel).  A már lefoglalt dátumot az érkezés előtti két hétig tudjuk módosítani. A fel nem használt kártya értéke nem visszatéríthető, de szabadon átruházható.

A Leányvirág Vendégház, egy romantikus dunakanyari szállás egész évben várja vendégeit!