.

OLVASSÁTOK EL A HÁZIRENDET

OLVASSÁTOK EL A HÁZIRENDET

A Házirend betartása

HÁZIREND

HÁZIREND

A Házirend betartása nagyon fontos. Kérjük, a tartsad be, hogyha legközelebb jössz, akkor is ugyanilyen szép állapotban és magas színvonalon tudjuk biztosítani a kikapcsolódásod.

1. Dohányzás, gyertya

A házban dohányozni, valamint füstölőt, gyertyát, mécsest használni tilos. Amennyiben dohányzol, azt a terasz melletti kiülőn, vagy a tűzrakó-hely környékén teheted meg.

2. Tűzrakás, bográcsozás

Tüzet rakni a kijelölt tűzrakó helyen lehet a tűzvédelmi szabályok betartásával, figyelembe véve az esetlegesen érvényben levő tűzrakási tilalom időszakát. Mielőtt otthagyjátok a tűzrakó helyet, kérjük, győződjetek meg afelől, hogy a tüzet valóban eloltottátok.

3. Faszenes grillsütő

A faszenes grillsütőt csak 18 éven felüli személy használhatja. Használat után minden esetben győződjetek meg, hogy a faszén már nem izzik, mielőtt magára hagyjátok a sütőt.

4. Szállás

Az érkezés napján 15:00 órától 21:00 óráig tudjátok elfoglalni a szállást, a kijelentkezés napján pedig 11:00 óráig kell elhagynotok a házat. 

Legyetek tekintettel az erdei állatkákra és egymásra, és 22:00-8:00 között tartsátok be az éjszakai csendet.

Tilos bulikat, rendezvényeket tartani!

5. WIFI

A házban lehetőségetek van korlátlan ingyenes wifihasználatra.

6. Fűtés, meleg víz

A Vendégházban inverteres hűtő-fűtő klíma működik. Kérjük, hogy bekapcsolt állapotban az ablakokat tartsátok zárva, akár fűtötök, akár hűtötök. A hűtési és a fűtési idényt az időjárásnak megfelelő hőmérséklet szerint állítjuk át. A meleg vizet 120l-es elektromos boyler biztosítja. A környezetre való tekintettel kérjük, felelősségteljesen használjátok a vizet, a fűtést a hűtést és az elektromos áramot is!

7. Berendezési tárgyak használata

Kérjük, hogy a berendezési tárgyakat rendeltetésszerűen használjátok! A benti berendezési és használati tárgyakat (ágy, ágynemű, matrac, TV, stb.) ne vigyétek ki a kertbe. A kültéri bútorokhoz tartozó párnákat és egyéb eszközöket esős időben és éjszakára ne hagyjátok a kertben vagy a fedetlen oldalteraszon.

8. A kapu és az apartman zárása

Eltávozáskor és éjszakára zárjátok be a házat.

9. Étkezés

A vendégház jól felszerelt konyhával rendelkezik, kérjük étkezésre ezt a helyiséget használjátok.

A mikrohullámú sütőbe ne tegyetek be fémet tartalmazó tárgyat!

10. Rend

Az apartmant tisztán kapjátok meg, így kérjük, ügyeljetek a rendre, tisztaságra.

11. Szemét elhelyezése

A háztartási szemetet a konyhában és a fürdőszobában található szemetesben tudjátok gyűjteni.A szemetet hétfőnként viszik el.

12. Felelősség

A Leányvirág Vendégház nem rendeltetésszerű használatából, illetve a Házirend megszegéséből származó károkért anyagi felelősséggel Ti feleltek. Vagyontárgyaitokért a Leányvirág Vendégház felelősséget nem vállal.

13. Gyakori kérdések

Kérjük nézd meg a gyakori kérdéseket a GYIK-ben, ott nagyon sok kérdésre választ kaphatsz.

Ha nem találsz választ a GYIK-ben sem, hívj vagy írj nekünk : Mobil: +36 6 30 241 4050  E-mail: kapcsolat@leanyvirag.hu